Πέμπτη 08.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σήμερα η κηδεία του 59χρονου Τάσου Οικονόμου στο Ζάρκο

30.05.2022 /

Σήμερα Δευτέρα θα γίνει η κηδεία του Αναστάσιου (Τάσος) Οικονόμου από το Ζάρκο που έφυγε χθες από τη ζωή μετά από μια σύντομη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας (εδώ).

Ο Τάσος δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη, κι έφυγε από την ζωή σε ηλικία 59 χρόνων, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και σκορπώντας θλίψη σ’ όλο το Ζάρκο αλλά και σε όλο το Δήμο Φαρκαδόνας.

Ο Τάσος Οικονόμου, υπήρξε ένας άνθρωπος που τον διέκρινε η φιλοτιμία, η αγάπη προς την οικογένειά του, η ειλικρίνεια και η φιλευσπλαχνία. Η επαγγελματική του ενασχόληση, ως έμπορος αγροτικών προϊόντων αλλά και η ενασχόληση του με θέματα της αγροτιάς, (διετέλεσε πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ζάρκου) στάθηκαν αφορμή να αναπτύξει φιλικούς δεσμούς με την πλειονότητα των συνδημοτών του σε όλα τα χωριά της Φαρκαδόνας, του νομού Τρικάλων και γειτονικών νομών.

Σήμερα Δευτέρα στις 6 το απόγευμα η σύζυγός του, Καλλιόπη Θεμιστοκλέους και οι δυο του κόρες, Ευαγγελία και Γεωργία – Άρτεμις, τα αδέλφια του Παγώνα και Απόστολος Μασούρας, Χριστίνα και Δημήτρης Ντάκος, συγγενείς αλλά και φίλοι του, θα τον αποχαιρετήσουν από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζάρκου.

Σημείωση: Ο καφές θα προσφερθεί στο Κατάστημα του κυρίου Νικατσιού.