Δευτέρα 25.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Προβληματισμός και ανησυχία στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ

29.03.2019

Επί τάπητος τέθηκαν πολλά σοβαρά ζητήματα στην χθεσινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας των ΕΒΕ Τρικάλων, σε ένα κλίμα απόγνωσης και φόβου για το αύριο, δεδομένης της τραγικότητας της κατάστασης που βιώνουν οι επαγγελματοβιοτέχνες.

Πιο συγκεκριμένα, καθημερινά πλέον κλείνουν επιχειρήσεις, χιλιάδες λουκέτα σε καταστήματα, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ελπίδα να σταματήσει επιτέλους αυτός ο κατήφορος, λόγω της βαθιάς ύφεσης της ελληνικής οικονομίας. Αυτά ήταν τα καίρια ζητήματα της χθεσινοβραδινής συνέλευσης.

Την τραγικότητα της κατάστασης, απέδωσε με τις κατάλληλες πινελιές και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Βαγγέλης Αγγελάκης, ζητώντας από τις διοικήσεις των Σωματείων να είναι δίπλα στους συναδέλφους και να συσπειρωθούν όλοι μαζί με την ΟΕΒΕ και στη συνέχεια δίπλα στη ΓΣΕΒΕΕ να βρίσκονται σε επιφυλακή.

«Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες κατασχέσεων και δεσμεύσεων λογαριασμών για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία, ενώ το ιδιωτικό χρέος προς το δημόσιο τομέα καθημερινά αυξάνεται,» όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος, για να καταλήξει ότι οι συγκεντρώσεις, οι κινητοποιήσεις και οι κάθε είδους δράσεις δε θα σταματήσουν ποτέ, αν δεν σταματήσουν οι πολιτικές εξόντωσης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα για την ομοσπονδία της χθεσινής συνέλευσης προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την πορεία του μέλλοντος, σημειώνοντας ωστόσο την ανάγκη προσαρμογής στις επικρατούσες συνθήκες.