Δευτέρα 11.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πράσινοι-ΔΗΜ.ΑΡ: παρουσίαση ψηφοδελτίου και ομιλία Χρυσόγελου

17.01.2015 /

Εκ μέρους των πράσινων, του κινήματος των οικολόγων που σ’ αυτές τις εκλογές συνεργάζεται με την ΔΗΜΑΡ, κ. Νίκος Χρυσόγελος βρέθηκε χθες στα Τρίκαλα και από την αίθουσα του ξενοδοχείου «Πανελλήνιο»έκανε μια σύντομη προεκλογική ομιλία-τοποθέτηση για τις θέσεις και τις απόψεις των δύο συνεργαζόμενων δυνάμεων, παρουσία φίλων και υποστηρικτών.

Χαρακτήρισε την προσεχή εκλογική μάχη πολύ κρίσιμη για το μέλλον της χώρας, γιατί έξι χρόνια τώρα μετά το ξέσπασμα της κρίσης κι ενώ θα έπρεπε να είχαν αλλάξει πολλά και να είχαν γίνει βήματα προόδου, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, άρα η ακολουθούμενη πολιτική αυτά τα χρόνια απέτυχε παταγωδώς.

Είναι σαφές ότι ο κόσμος πλέον επιζητεί κάποια αλλαγή. Καμμιά όμως πολιτική δύναμη, δεν ξεκαθαρίζει τι είδους αλλαγή πρεσβεύει, υπογράμμισε ο κ. Χρυσόγελος.

Υπάρχουν οι ΑΝ.ΕΛ με το ασαφές και ομιχλώδες, υπάρχει η βαρβαρότητα της Χρυσής Αυγής, είναι η άποψη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ότι τη χώρα θα την σώσουν οι καλοί άνθρωποι και οι καλοί οικονομολόγοι, είναι οι θέσεις του ΚΚΕ που δεν αλλάζουν παρά τις εξελίξεις. Ασαφές στίγμα έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου όλα μπορούν να χωρέσουν παντού, το κάθε στέλεχος λέει τη γνώμη του και μετά τρέχουν να τα μαζέψουν. Κανένας δεν προσδιορίζει με σαφήνεια πως θα είναι αυτή η αλλαγή.

Εμείς, τόνισε ο κ. Χρυσόγελος, βλέπουμε τα νέα παιδιά που έχουν σπουδάσει, που έχουν γνώσεις, σήμερα να είναι άνεργα ή να πάνε στο εξωτερικό και εκεί να γίνονται στελέχη επαγγελματικά, που δεν μπορούν να γίνουν στη χώρα τους. Εμείς ως πράσινοι-ΔΗΜΑΡ, θέλουμε να υπάρχουν θεσμοί που να βοηθάνε και να προστατεύουν τον πολίτη επαγγελματικά, οικονομικά, κοινωνικά, απαιτούνται μηχανισμοί υγείας και παιδείας για μια αξιοκρατική χώρα.

Το ψηφοδέλτιο των Πρασίνων-ΔΗΜΑΡ για τα Τρίκαλα το απαρτίζουν οι:

Αγγέλης Αθανάσιος-επιχειρηματίας

Μπάρδη Ελένη-βρεφονηπιοκόμος

Ντάκου Στυλιανή-αγρότισσα

Παπαγεωργίου Χρήστος-ιδιωτικός υπάλληλος

Παπαγιάννη Παρασκευή-παιδαγωγός, συγγραφέας

Ταγαρίδης Νικόλας-συνταξιούχος έμπορος, πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ

 

 

                                                                                                                                 Δ.Π.

[fbcomments]