Τρίτη 26.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πανεπιστήμιο προειδοποιεί για κούγκαρ, μαθητής αποφασίζει να σπάσει πλάκα

11.04.2018

Όλοι μας έχουμε πατήσει αυτό το βεβιασμένο «send» σε ένα email και το μετανιώσαμε μετά, καθώς δεν είδαμε καλύτερα ποιος ή ποιοι είναι οι παραλήπτες.

Πόσο μάλλον όταν παραλήπτες είναι όλοι σε ένα πανεπιστήμιο, από το διδακτικό προσωπικό μέχρι και τους φοιτητές, κι εσύ αποφασίζεις να κάνεις πλάκα με τη μαμά σου!

Αυτά έπαθε ο 23χρονος Caleb Diaz, φοιτητής του Southern Oregon University, όταν έλαβε κι αυτός το email του πανεπιστημίου που έλεγε στους πάντες να είναι προσεκτικοί για αυτή την εμφάνιση κούγκαρ στην περιοχή.

fdgfdgdg

Το μήνυμα περιείχε και ένα link για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το αιλουροειδές, πριν συμβουλεύσει να καλέσουν την αστυνομία αν δουν ένα. Κι ενώ η κατάσταση μοιάζει απειλητική, ο φοιτητής μας βρήκε τη διάθεση για χωρατά, μόνο που δεν κατάλαβε πως το αστειάκι του θα το δουν όλοι, καθώς αυτό έκανε, απάντησε σε όλους τους παραλήπτες του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. «Είναι απλώς η μαμά μου», έγραψε ο Diaz σε όλους!

dfgfdgd

«Δεν πίστεψα πως το στέλνω σε όλο το σχολείο», είπε μετά στο BuzzFeed για το πάθημά του, νομίζοντας πως θα υπάρχει κάποιο φίλτρο που θα απαγόρευε στους παραλήπτες να απαντήσουν. Όχι όμως, κι έτσι η απάντηση έφυγε προς όλους.

Όταν είδε την επόμενη μέρα τον αντίκτυπο του μηνύματός του, προσπάθησε να διαγράψει το email, ήταν όμως αργά. Το μήνυμα είχε γίνει viral και έπαιζε πια παντού.

Ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου, Joe Mosley, είπε πως πάντα ελέγχονται τα μηνύματα των φοιτητών, κι έτσι δεν ξέρει πώς στο καλό πέρασε: «Η απάντηση του φοιτητή θα έπρεπε κανονικά να μπλοκαριστεί, αλλά στην περίπτωσή του ξεγλίστρησε. Και είμαστε χαρούμενοι που τόσο πολλοί άνθρωποι το καταδιασκέδασαν. Η μόνη απάντησή μου είναι πως η καλή αίσθηση του χιούμορ εκτιμάται στο πανεπιστήμιό μας και εμείς αγαπάμε ένα αστείο όσο και κάθε άλλος. Ας ελπίσουμε μόνο και η μητέρα του φοιτητή να έχει την ίδια στάση»…

Πηγή: newsbeast.gr