Παρασκευή 22.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο άντρας που ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στον 45ο αιώνα με τη χρονομηχανή του

14.04.2018

Τα ταξίδια στον χρόνο αποτελούν κατά κανόνα αντικείμενο των ταινιών επιστημονικής φαντασίας ή μυθιστορημάτων. Ένας άντρας από τη Σλοβενία όμως υποστηρίζει πως αποτελούν μια πραγματικότητα και μάλιστα ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει ταξιδέψει στον 45ο αιώνα!

Ο «Ντέιβιντ», όπως αποκαλείται, δηλώνει πως έχει εμπνευστεί από τον Νίκολα Τέσλα και μίλησε στο ApexTV για τις περιπέτειές του στον χρόνο. Ισχυρίζεται ότι άρχισε να φτιάχνει τη χρονομηχανή του πριν από οκτώ χρόνια και πως έχει γνωρίσει πολλούς ακόμη ταξιδιώτες στον χρόνο σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι τον έχουν βοηθήσει να κατασκευάσει τη μηχανή του.

Ένας συγκεκριμένος άντρας που τον βοήθησε στο ταξίδι του, με το όνομα «Τζακ Λίον Κουστό» από τη Γαλλία, είχε ταξιδέψει στον χρόνο 40 φορές. Έπειτα από εκτενή έρευνα και πολλές συμβουλές, ο «Ντέιβιντ» κατάφερε να φτιάξει τη μηχανή του, την οποία μάλιστα μας δείχνει.

Όπως λέει, η χρονομηχανή μπορεί να προκαλέσει αρκετό πόνο στο σώμα του και μια φορά προκάλεσε τραύμα στο κεφάλι του. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι η μηχανή του επιτρέπει να ταξιδέψει μόνο στο μέλλον.

«Το πρώτο ταξίδι με τη μηχανή μου διήρκεσε 20 δευτερόλεπτα. Μετά άρχισα να επιμηκύνω τον χρόνο και είδα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα», αναφέρει. Λέει ακόμη ότι είδε κτίρια με περισσότερους από 500 ορόφους και ιπτάμενα αυτοκίνητα.

Πάντως, όπως παρατηρεί και το indy100.com του βρετανικού Independent, η ιστορία του παρουσιάζει πολλές ασυνέπειες καθώς αφότου υποστηρίζει ότι έχει ταξιδέψει στον 45ο αιώνα, συνεχίζει λέγοντας ότι η μηχανή του μπορεί να ταξιδέψει μόνο μέχρι τον 38ο αιώνα…

Πηγή: newsbeast.gr