Κυριακή 19.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο άνδρας που υποστηρίζει ότι έχει κάνει σεξ με πάνω από χίλια αυτοκίνητα

04.03.2017

Ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με πάνω από χίλια αυτοκίνητα αποφάσισε επιτέλους να… γίνει μονογαμικός.

Ο λόγος για τον Edward Smith από την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, ο οποίος παραδέχεται ότι είναι μηχανόφιλος, έλκεται δηλαδή ερωτικά από τις μηχανές, απ’ όταν ήταν έφηβος.

kpaytsdcx2

Από τότε όπως αναφέρει έχει κάνει σεξ με πάνω από χίλια αυτοκίνητα, ακόμη και με ένα ελικόπτερο επίθεσης. «Γράφω ποίηση για τα αυτοκίνητα, τους τραγουδάω και τους μιλάω σαν να είναι η κοπέλα μου. Δεν είμαι άρρωστος. Τα αυτοκίνητα είναι η προτίμησή μου», υποστηρίζει.

Δηλώνει ότι έχει έρθει σε επαφή με αυτοκίνητα Mustang και πολυτελείς Τζάγκουαρ, αλλά τελικά, το 2013, ο Edward αποφάσισε να αφήσει πίσω του την… έξαλλη ζωή.

Απέκτησε σταθερή σχέση με τη Vanilla, ένα μεταχειρισμένο Volkswagon Beetle που ο ίδιος είχε στην κατοχή του για 30 χρόνια. «Όταν την κρατώ στην αγκαλιά μου νιώθω μια ισχυρή ενέργεια να προέρχεται από αυτήν», αναφέρει.

kpaytsdcx1

Χαρακτηρίζει αρκετά ικανοποιητική τη σχέση τους, ωστόσο μερικές φορές νιώθει μελαγχολία που η Vanilla δεν μπορεί να κουβεντιάσει μαζί του. Παρόλα αυτά ξέρει ότι αισθάνεται το ίδιο έντονα με εκείνον και αυτό τον γεμίζει.

Ο ίδιος είχε έρθει σε ερωτική επαφή με μια γυναίκα ωστόσο δεν ένιωσε να τον ικανοποιεί η σχέση με έναν συνάνθρωπο του.

Πηγή: newsbeast.gr