Τρίτη 22.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με 1.800 ευρώ η Νιγηρία μπορεί να πάρει το Μουντιάλ

25.06.2018

Καμία ομάδα εκτός Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Φέτος, ωστόσο, στη Ρωσία, η Νιγηρία έχει την ευκαιρία να γράψει μια νέα σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου και να γίνει η πρώτη Εθνική από την Αφρικανική Ήπειρο που φτάνει στην κορυφή του κόσμου.

Μόνο που για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί το αίτημα του Τόμι Γίσα Άικα.

Ο Νιγηριανός πάστορας μιλώντας στο ποίμνιό του υποσχέθηκε πως είναι σε θέση να απελευθερώσει μια ομάδα «πολεμιστών προσευχής» που θα βοηθήσουν την Εθνική ομάδα της χώρας να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι πιστοί να του δώσουν ένα ποσό της τάξης των 1.800 ευρώ.

Ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης τόνισε στο ποίμνιο πως ο Θεός τιμώρησε την Εθνική στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Κροατία (ήττα 0-2), λόγω του ότι ο προπονητής της ομάδας, Γκέρνοτ Ρορ, είναι λευκός!

«Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι ένα συμβολικό ποσό 750.000 Νάιρα (σ.σ. 1.800 ευρώ) για να πάρω κάποια πνευματικά υλικά και να δώσω στους “πολεμιστές προσευχής” μια τιμητική αμοιβή», δήλωσε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική του συνέντευξη προσθέτοντας πως είναι πανέτοιμος ώστε «να διορθώσει την κατάσταση και οι “Σούπερ Αετοί” να έχουν θεϊκή εύνοια σε όλη τη διοργάνωση».

Το βράδυ της Παρασκευής 22/6, η Νιγηρία επικράτησε με 2-0 της Ισλανδίας και διατήρησε ζωντανές τις πιθανότητές της για πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Βρε λες;

Πηγή: newsbeast.gr