Δευτέρα 22.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μήνυμα ισχυροποίησης της ανατρεπτικής αριστεράς

20.05.2019 / / /

Να στείλουν μήνυμα ισχυροποίησης της ανατρεπτικής αριστεράς, στηρίζοντας σε αυτές τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α κάλεσαν χθες το βράδυ τους πολίτες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Αντώνη Δραγανίγος και ο υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή Στάθης Ντούρος.

 

Η κεντρική πολιιτκή εκδήλωση έγινε στ την πλατεία Ρήγα Φεραίου, μπροστά από το εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α με τους ομιλητές να τονίζουν μεταξύ των άλλων « καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους φτωχομεσαίους αγρότες, τη νεολαία της εργασιακής περιπλάνησης, της υποαπασχόλησης, της ελαστικής και «μαύρης» εργασίας, της ανεργίας, τον κόσμο των κινημάτων, της αλληλεγγύης και της αντίστασης στη βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – Δ.Ν.Τ, και να στείλουν μήνυμα ισχυροποίησης της ανατρεπτικής αριστεράς».

 

Παράλληλα, ζήτησαν από τους πολίτες να στηρίξουν την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ώστε να στείλουν ηχηρό μήνυμα ενάντια στην Ευρώπη του κεφαλαίου, του ρατσισμού και του πολέμου.

«Για διεθνιστική ρήξη κι αποδέσμευση από την Ε.Ε. Με τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα. Ενάντια στην κυβέρνηση των ευρωμνημονίων και τη δεξιά αντιπολίτευση. Για τη διαγραφή του χρέους και τον εργατικό έλεγχο.

Αγώνας για την ειρήνη και τη διεθνιστική αλληλεγγύη των λαών. Ενάντια στο ΝΑΤΟ, τον ιμπεριαλισμό και τον εθνικισμό και ενάντια στην ακροδεξιά, τον ρατσισμό και την φασιστική απειλή» σημείωσαν με έμφαση.

 

[fbcomments]