Πέμπτη 13.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λιούτας: Πληρώθηκαν και οι κτηνοτρόφοι που είχαν αποκλειστεί λόγω πολλαπλής συμμόρφωσης

28.02.2023

Ο Θανάσης Λιούτας ευχαριστεί πολύ για την άμεση ανταπόκριση στην επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, με την οποία στις 13/2/2023 ζητούσε την άμεση αντιμετώπιση όλων των εκκρεμοτήτων για την πληρωμή των ενισχύσεων για τις ζωοτροφές σε όλους τους δικαιούχους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και όσοι είχαν αποκλειστεί λόγω πολλαπλής συμμόρφωσης

Το απόγευμα της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συμπληρωματική πληρωμή με την οποία πληρώθηκαν (ενισχύσεις για ζωοτροφές) και όσοι κτηνοτρόφοι είχαν αποκλειστεί λόγω πολλαπλής συμμόρφωσης.

Τη σχετική διαβεβαίωση, ότι την Τρίτη 28 Φλεβάρη, θα πραγματοποιείτο η συγκεκριμένη πληρωμή, είχε λάβει ο Τρικαλινός Βουλευτής από τον ίδιο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, πριν λίγες ημέρες, κατά τη συνάντησή τους στη Λάρισα, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην περιοχή μας.

Η διαβεβαίωση αυτή ήρθε ως απάντηση στις συνεχείς παρεμβάσεις και στην επιστολή του Θανάση Λιούτα (13/2/2023), με την οποία ο Βουλευτής ζήτησε από τον Υπουργό να μεσολαβήσει ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες και να πληρωθούν και οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι είχαν αποκλειστεί λόγω πολλαπλής συμμόρφωσης.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λιούτας με την επιστολή του είχε ζητήσει και την επιτάχυνση των διαδικασιών, για την πληρωμή των νεοεισερχόμενων κτηνοτρόφων και για την αξιολόγηση των ενστάσεων, ενώ επανέλαβε την ανάγκη να πληρωθούν όλες οι κατηγορίες των κτηνοτρόφων, καθώς όλοι οι κτηνοτρόφοι μας επωμίστηκαν τις βαριές συνέπειες της ανατίμησης των ζωοτροφών.

Οι νεοεισερχόμενοι κτηνοτρόφοι, καθώς και δικαιούχοι μετά την αξιολόγηση των ενστάσεων (η οποία ολοκληρώθηκε) θα πληρωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

 

 

 

 

 

[fbcomments]