Δευτέρα 05.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λάρισα: Κρέμασαν αλεπού σε δέντρο!

24.10.2022 /

Ένα απάνθρωπο περιστατικό καταγράφηκε στη Λάρισα καθώς άγνωστος ή άγνωστοι σύμφωνα με Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) κρέμασαν μια αλεπού σε χώρο κοντά στο κέντρο Palladium που βρίσκεται κοντά στον Ιππικό Όμιλο Λάρισας χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν τη σκότωσαν πρώτα ή το ζώο δεν άντεξε έτσι κρεμασμένο και πέθανε.

Όπως εξήγησαν και πολίτες στο Larissanet πρόκειται για ένα ζώο που είχε  κάνει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα την εμφάνισή του στην περιοχή και μάλιστα είχε εξοικειωθεί με την ανθρώπινη παρουσία.

Αυτό όμως προφανώς φαίνεται πως του στοίχισε αφού θα εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους που τελικά του έδωσαν ένα τόσο ντροπιαστικό τέλος στη ζωή του.

«Αποτροπιασμός η μόνη λέξη που ταιριάζει» σχολίασε το φιλοζωικό σωματείο σημειώνοντας πως δεν γνωρίζουν ούτε και οι ίδιοι αν το ζώο κρεμάστηκε πεθαμένο ή αν βασανίστηκε και τελικά πέθανε με αυτό το βάρβαρο τρόπο. Το μόνο που γνωρίζουν όπως λένε «είναι ότι αρρωστημένα μυαλά κυκλοφορούν εκεί έξω». Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία, σύμφωνα με το σωματείο.