Παρασκευή 20.09.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κ. Μητσοτάκης: Οι πολίτες να στηρίξουν την πολιτική αλλαγής που φέρνει η Ν.Δ.

15.05.2019 /

Την  πεποίθηση ότι οι πολίτες θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 26ης Μαΐου, στηρίζοντας την πολιτική αλλαγή που φέρνει εξέφρασε κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψης του στα Τρίκαλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε την περιοχή στο πλαίσιο της περιοδείας του, όπου είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς πολίτες.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Δημαρχείο και συγκεκριμένα το “κέντρο ελέγχου” και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων για τον τρόπο λειτουργίας του και κυρίως για τα όσα καινοτόμα υλοποιούνται από την πλευρά της δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Στη συνέχεια, διέσχισε τον πεζόδρομο της Ασκληπιού, όπου συνομίλησε με πολίτες σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ενώ ολοκλήρωσε την επίσκεψη του, στο χώρο του Μουσείου «Τσιτσάνη».

Εκεί, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με γυναίκες της τοπικής ΝΟΔΕ και είχε τη  δυνατότητα να καταγράψει και να εισακούσει προβληματισμούς και απόψεις πάνω σε σειρά ζητημάτων.

«Φεύγω από τα Τρίκαλα γεμάτος ενέργεια και ακόμα πιο πεπεισμένος ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα είναι κοντά. Οι πολίτες «διψούν» για χαμηλότερους φόρους, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για ασφάλεια, για ποιοτική δημόσια παιδεία και υγεία» ανέφερε,  μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών μέσω ενημέρωσης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Και τόνισε: «Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρίνεται σε αυτές ακριβώς τις ανάγκες. Καμία αμφιβολία ότι στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι πολίτες δε θα απορρίψουν απλά την απερχόμενη Κυβέρνηση, αλλά θα στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία ως τον κύριο εκφραστή την πολιτικής αλλαγής της χώρας μας και σε αυτό το αγώνα καλώ τους συμπολίτες μας να συμπορευθούν ανεξαρτήτως της πολιτικής προέλευσης, ώστε ενωμένοι να πάμε μπροστά και είμαι αισιόδοξος για την προοπτικής της πατρίδας μας».