Σάββατο 30.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κώστας Φαμίσης: Ανάπτυξη με έργα υποδομής

27.06.2019

Ουσιαστικός και με ρεαλιστικό λόγο εμφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ  Τρικάλων Κώστας Φαμίσης στην εκπομπή «ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ» με τον δημοσιογράφο Χρήστο Πίσσα.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία προς τις κάλπες του Ιουλίου ο Καλαμπακιώτης πολιτικός-πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας δεν μάσησε τα λόγια του καταθέτοντας την άποψή του για το μέλλον του τόπου.

«Απαιτείται άμεσα ανάπτυξη με έργα υποδομής για να γυρίσουμε σελίδα στο αύριο είπε χαρακτηριστικά με προτεραιότητα στην ίδρυση και λειτουργία του αεροδρομίου Μετεώρων στην Φαρκαδόνα-εμπνευστής και πρωτεργάτης του οποίου είναι ο ίδιος-η ολοκλήρωση του φράγματος της Μεσοχώρας για να πλημμυρίσει ο Θεσσαλικός κάμπος από το χρήσιμο νερό για τις καλλιέργειες, η προώθηση των φραγμάτων-λιμνών Κερασούλας και Πηγής, η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ε-65 και φυσικά έργα υποδομής για την τουριστική βιομηχανία του νομού την οποία και πρέπει να διαφυλάξουμε ως «κόρη οφθαλμού».

Προς αυτή την κατεύθυνση χρειάζεται η πολιτική βούληση την οποία πρέπει να απαιτήσουμε από κοινού όλοι οι παράγοντες του νομού Τρικάλων γιατί πρέπει να βγούμε επιθετικά μπροστά και να κερδίσουμε αυτό που ο τόπος δικαιούται και αξίζουν οι συμπατριώτες μας τόνισε ο κ. Φαμίσης.

 

 

[fbcomments]