Κυριακή 29.11.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κώστας Πατέρας: ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ…!

16.08.2017

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D.Ed, M. Ed, P.H.D. Πολιτευτής Τρικάλων.

Τα μικροπολιτικά παιχνίδια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχουν τελειωμό. Όλα στο βωμό της…σκοπιμότητας , με τους… Αριστερούς και τους… Δεξιούς… ψάλτες της συγκυβέρνησης. Υπουργοί , βουλευτές και κομματικά στελέχη , ενώ υλοποιούν την πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική , που έχει ρημάξει τη χώρα και έφερε τους πολίτες σε απόγνωση και σε πρωτοφανή φτωχοποίηση , αυτοί λοιπόν προσπαθούν με δηλώσεις και με πράξεις να αποπροσανατολίσουν το λαό , ώστε να μην σκέπτεται την τραγική κοινωνική και οικονομική του θέση.

Βλέποντας , οι Τσίπρας-Καμμένος , πως χάνουν το … έδαφος κάτω από τα πόδια τους και πως , ο φτωχός πλέον Έλληνας , θα τους τιμωρήσει , όποτε και αν γίνουν εκλογές , προσπαθούν να συσπειρώσουν τους εναπομείναντες ψηφοφόρους , ενεργοποιώντας τα αντι-Δεξιά αντανακλαστικά , πολώνοντας την κατάσταση και οριοθετώντας διαχωριστικές γραμμές. Εφαρμόζουν αποτυχημένες πολιτικές της δεκαετίας του 1980 που είχαν χωρίσει τότε ακόμα και τα καφενεία των χωριών σε Μπλε , σε Πράσινα , σε Κόκκινα.

Θέματα που έχουν σχέση με την Εκκλησία , την Πατρίδα , την Οικογένεια , την Παιδεία , την Υγεία , τη Σημαία , τις Παρελάσεις και τα Πρωτεία με τα Αριστεία , ξαναβγαίνουν από το πολιτικό… οστεοφυλάκιο και χρησιμοποιούνται από την ψευτο-ΑριστεροΔεξιά κυβέρνηση , για να κρατήσουν…δεμένους όσους τους ψήφησαν το 2015.

Τα πράγματα , όμως , άλλαξαν ριζικά , γιατί οι δύο πρωταγωνιστές της σημερινής συγκυβέρνησης δεν έκαναν τίποτα από όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά. Αντιθέτως ψήφισαν νέα επώδυνα μνημόνια. Έκοψαν μισθούς και συντάξεις. Έκαναν το κράτος φέουδο των Συριζαίων και των ΑΝΕΛ. Επανέφεραν το αναξιοκρατικό και το οικογενειακό σύστημα και γενικά δεν σεβάστηκαν τίποτα. Η τοποθέτηση του Στέλιου Παππά , πατέρα του υπουργού Νίκου Παππά , ως προέδρου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης , ενώ ο ίδιος είναι κάτοικος Αθηνών , και άλλων μελών του Δ.Σ. είναι ένας αψευδής μάρτυρας των όσων γίνονται σήμερα στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βούτση , προέδρου της Βουλής , ότι <<Η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική. Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών , ούτε στο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια.>> τρόμαξαν τους Έλληνες. Ο Βούτσης είπε επίσης πως <<Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι Ταλιμπάν της ορθοδοξίας>>. Η πολιτική θύελλα που σηκώθηκε από τις αντιθρησκευτικές , αντιπατριωτικές και αντικοινωνικές δηλώσεις του προέδρου της Βουλής δεν έχει προηγούμενο.

Αυτά τα λόγια προβλημάτισαν έντονα το λαό που πιστεύει , πως οι Αξίες , οι Αρχές και τα Ιδανικά της φυλής κράτησαν ζωντανή την Ελλάδα. Το τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια ήταν και θα είναι ο θεματοφύλακας του πολιτισμού μας , της δημοκρατίας και της ανεξαρτησίας μας. Χάρη σε αυτές τις αρχές είναι , ο Νίκος Βούτσης , …θεσμικό πρόσωπο.

Μπορεί να είναι άθεοι οι περισσότεροι Συριζαίοι , μπορεί να μην κάνουν θρησκευτικούς γάμους , μπορεί να μη βαφτίζουν τα παιδιά τους , μπορεί να ζουν με σύμφωνα συμβίωσης , μπορεί να παίρνουν παχυλούς μισθούς , δεν μπορεί , όμως , να ξεριζώσουν την αγάπη του Ελληνικού λαού για την Πατρίδα, τη Θρησκεία και την Οικογένεια. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Ορθόδοξη. Οι εκκλησίες και τα μοναστήρια , που ήταν γεμάτα από τους πιστούς το 15αύγουστο , για να τιμήσουν την Κοίμηση της Θεοτόκου , είναι η μεγαλύτερη απάντηση στους…αθεόφοβους του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως , η χαλαρή δυσαρέσκεια του συνεταίρου της ΑριστεροΔεξιάς παρένθεσης , Πάνου Καμμένου , έμοιαζε με το <<άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε>> , αφού όλοι γνωρίζουν ότι ο εν λόγω πολιτικός απεμπόλισε τα πάντα για να είναι υπουργός άμυνας. Κρίμα , που εκατοντάδες υποψήφιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ το 2015 στήριξαν έναν πολιτικό τυχοδιώκτη σαν τον Πάνο Καμμένο.

Τα μικροπολιτικά παιχνίδια με …Αριστερό και …Δεξιό …ψάλτη , δεν βρίσκουν απήχηση στον φτωχό πλέον λαό , ο οποίος τους περιμένει με την ψηφο-καραμπίνα , να τους δώσει την πολιτική…χαριστική βολή.

Εάν έχουν…κότσια οι…αθεόφοβοι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ας κάνουν εκλογές…!