Σάββατο 14.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κοπή πίτας με …ΠΑΣΟΚ από τα παλιά

24.01.2019

Παλιές καλές εποχές ΠΑΣΟΚ, θύμιζε η αποψινή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του «Κινήματος Αλλαγής», αφού συνέβη το αδιαχώρητο.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα στο χώρο του «Φρουρίου», παρουσία του γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλη Χριστοδουλάκη, τοπικών στελεχών και μελών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργο Μανώλης, αφού έδωσε τις καθιερωμένες ευχές για καλή χρονιά, κάλεσε τους παρευρισκόμενους σε συστράτευση, ενόψει εκλογών.

«Δίνουμε λόγο στους πολίτες και προχωράμε ενωμένοι»

Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε πως «κάνουμε πράξη αυτό που είναι το ζητούμενο για εμάς. Ερχόμαστε σε επαφή με τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του Κινήματος, με τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες που θέλουν να αλλάξει το πολιτικό πλαίσιο, είτε σε κυβερνητικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στόχος να ακούσουμε τα προβλήματα τους αλλά και κυρίως να τους γνωστοποιήσουμε τις θέσεις μας και να κάνουμε αυτό που για εμάς είναι ξεκάθαρη πολιτική επιλογή. Να είμαστε χρήσιμοι. Να εξασφαλίσουμε την έξοδο της χώρας από την κρίση με έμφαση στην κοινωνική συνοχή».

Αναφορικά με τη θέση του ΚΙΝ.ΑΛ. για τη «Συμφωνία των Πρεσπών» ο κ. Χριστουλάκης σημείωσε πως «κάνουμε σαφές ότι η κοινοβουλευτική μας ομάδα συντεταγμένα θα καταψηφίσει τη «Συμφωνία των Πρεσπών». Αυτό είναι απόλυτα σαφές και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα περεταίρω συζήτησης».

Ο κ. Χριστουλάκης αναφέρθηκε επίσης σε εθνικά ζητήματα ασκώντας δριμεία στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παρουσίασε το προγραμματικό πλαίσιο του κόμματος και αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα επεσήμανε πως «το Κίνημα δημιουργήθηκε δίνοντας το λόγο στη βάση και το αγκάλιασαν 212.000 πολίτες για να εκφράσουν την αγωνία τους ότι ο προοδευτικός χώρος, ο χώρος της κεντροαριστεράς πρέπει να εκφραστεί. Για αυτό θα διαφυλάξουμε την ενότητας της παράταξης μας».