Πέμπτη 07.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κοπή πίτας και για τους έφεδρους αξ/κούς

16.02.2015 /

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους έκαναν το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα «Αίγλη»του ξενοδοχείου Πανελλήνιο, τα μέλη του συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών. Οι έφεδροι Αξ/κοί αποτελούν ένα από τα επίλεκτα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και όσοι υπηρέτησαν στις τάξεις τους, την στρατιωτική τους θητεία, πραγματικά το θεωρούν τιμή και καμάρι.

Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά από την κοπή της πίτας το Δ.Σ. του συνδέσμου, αποτελούμενο από γνωστά ονόματα της Τρικαλινής Κοινωνίας όπως οι κ.κ. Γεώργιος Ράπτης, Δημήτριος Παππάς, Πολυχρόνης Νταλάσης, Μιχάλης Μιχαλίτσης, Αχιλλέας Κωτούζας κ.α. Παρέστησαν επίσης ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, ο Περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος και πλήθος συμπολιτών που υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία με τον τίτλο του έφεδρου αξιωματικού.

Ο κ. Παππάς στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε για τα προνόμια που πρέπει να απολαμβάνουν οι Έφεδροι Αξ/κοί, όπως το να μπορούν να τρέφονται οι ίδιοι και τα παιδιά τους στις κατά τόπους λέσχες Αξιωματικών, να μπορούν να ψωνίζουν από τα στρατιωτικά πρατήρια ,να φιλοξενούνται κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα ΚΑΑΥ κλπ.

                                                                                       Δ.Π.