Δευτέρα 24.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θερμή υποδοχή Φαμίση στα πάτρια εδάφη

29.06.2019

Αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων έγινε το Σάββατο ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τρικάλων Κώστας Φαμίσης κατά την επίσκεψή του στην Καστανιά από τους κατοίκους της.

Ως γνωστό η Καστανιά είναι η γενέτειρα του πατέρα του Καλαμπακιώτη πολιτικού και τα συναισθήματα ήταν έντονα για τον ίδιο αλλά και τους συμπατριώτες οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χαρά και εκδηλώσεις αγάπης στηρίζοντας τον προσωπικό του αγώνα και το ΚΙΝΑΛ λέγοντας ότι θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να έχουν ένα δικό τους εκπρόσωπο στο κοινοβούλιο.

Ο Κώστας Φαμίσης διαβεβαίωσε τους συγχωριανούς τους πως θα κάνει όπως πάντα το καλύτερο δυνατό γιατί μέλημα του είναι η προσφορά για τον τόπο και όλους τους πολίτες.

Ανάλογη ήταν η υποδοχή και στην Ασπροκκλησιά όπου οι κάτοικοι του όμορφου χωριού των Χασίων αγκάλιασαν με αγάπη τον Κώστα Φαμίση και συζήτησαν μαζί του για όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν ζητώντας επιτέλους η πατρίδα να βγει από την κρίση και να βαδίσει το δρόμο της ανάπτυξης ενώ ο ίδιος τόνισε πως με το ΚΙΝΑΛ όλα μπορεί να δρομολογηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση.