Σάββατο 18.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θανάσης Λιούτας: Ισχυρή εντολή στην ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημαίνει σταθερότητα, σημαίνει ανάπτυξη

31.05.2023 /

«Η αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη μοναδική λύση αξιόπιστης διακυβέρνησης του τόπου μας»

Αυτό τόνισε, ο Θανάσης Λιούτας από τα χωριά του Δήμου Τρικκαίων, Αρδάνι, Ζηλευτή, Λιόπρασο και Αγρελιά, που επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 30 Μαΐου.

Μαζί με τους κατοίκους, συζήτησαν για τη μεγάλη νίκη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή στις 21 Μαΐου και μίλησαν για όλες τις πολιτικές που πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν από τη διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ως στόχο πάντα έχουν τη στήριξη και την ανάπτυξη.

Ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι και η επόμενη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνοψίζεται και θα βασίζεται στο τρίπτυχο, ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ, δίνοντας το σήμα ότι η σταθερότητα, οι τομές και ο συνεχής αγώνας για πρόοδο και ανάπτυξη ολόκληρης της κοινωνίας μας, αποτελεί τον πυρήνα και του νέου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Θανάσης Λιούτας, ευχαριστώντας πάρα πολύ τους κατοίκους για τη μεγάλη τους στήριξη στην υποψηφιότητά του, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τόνισε ότι η κοινωνία μας πιστεύει και εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και γι’ αυτό και την 25η Ιουνίου θα επιλέξει τη σταθερότητα και με την ψήφο της για ακόμη μια φορά θα εκφράσει τη μεγάλη ανάγκη, τη μεγάλη επιθυμία όλων, η χώρα μας – η Πατρίδα μας – να συνεχίσει να βαδίζει με γοργά βήματα μπροστά.

«Η κοινωνία μας θα δώσει ισχυρή εντολή, για μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς γνωρίζει πάρα πολύ καλά, ότι η πολιτική μας είναι η πολιτική που στηρίζει βαθιά και όλους. Χωρίς διχασμούς, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς αγκυλώσεις. Μόνο μπροστά. Δίπλα σε όλους, πάντα».

[fbcomments]