Δευτέρα 20.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θανάσης Λιούτας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ

30.05.2023 /

Στα ορεινά του Δήμου Μετεώρων και στην πόλη της Καλαμπάκας, ο Θανάσης Λιούτας, πάντα δίπλα σε όλους τους πολίτες

Καλομοίρα, Ελάφι, Κρύα Βρύση, Καλαμπάκα: Τέσσερις σταθμοί, από τους οποίους ο Θανάσης Λιούτας ξεκίνησε εκ νέου τις περιοδείες του, από άκρη σε άκρη του τόπου μας. Μπροστά μας η κάλπη της 25ης Ιουνίου.

«Η κάλπη της 21ης Μαΐου έδωσε μια τεράστια και ιστορική νίκη στη Νέα Δημοκρατία. Η κάλπη της 25ης Ιουνίου, θα δώσει την τελική απάντηση στο μεγάλο και βασικό ερώτημα: Βαδίζουμε μπροστά; Θέλουμε μια πατρίδα που θα προοδεύει;», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής μας, εκφράζοντας από την καρδιά του, ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι συμπολίτες μας, τιμώντας τον με την ψήφο τους και αναγνωρίζοντάς του, ότι έχει σταθεί και πάντα θα στέκεται με δύναμη και αποφασιστικότητά, με έργα και πράξεις, δίπλα τους.

Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν το σημαντικό έργο, το οποίο έχει προσφέρει ο Θανάσης Λιούτας στις τοπικές μας κοινωνίες. Στο Ελάφι, μάλιστα, είχε μια πολύ γόνιμη συζήτηση με τους μηλοπαραγωγούς και ειδικότερα σε σχέση με τον αγώνα που έδωσε ο ίδιος για να συμπεριληφθούν και οι ίδιοι στις αποζημιώσεις εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης.

Οι περιοδείες και οι επισκέψεις του Θανάση Λιούτα πάντα θα έχουν ως βασικό σκοπό την άμεση και αδιαμεσολάβητη επαφή του με ολόκληρη την κοινωνία μας. Την καταγραφή όλων των προβλημάτων. Τους ανοικτούς διαύλους και τη συζήτηση πάνω στο νέο προγραμματικό έργο της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που σαν μεγάλο στόχο πάντοτε θέτουν και θα θέτουν, την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Η περιοδεία κατέληξε στην πόλη της Καλαμπάκας, όπου για ακόμη μια φορά ο Θανάσης Λιούτας μίλησε με τους πολίτες, με τον κόσμο της αγοράς, της εστίασης και του τουρισμού, σε σχέση με όλα τα ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία πάνω, και κυρίως για τον μεγάλο στόχο, για τον οποίο ο ίδιος καταβάλει και θα καταβάλει μια μεγάλη προσπάθεια, τουρισμός και τουριστικές ροές, 12 μήνες τον χρόνο.

[fbcomments]