Σάββατο 19.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η νοσοκόμα που είναι αλλεργική στο σεξ

04.02.2017

Μια νοσοκόμα με σοβαρή αλλεργία στην άσκηση κινδυνεύει να πεθάνει κάθε φορά που έρχεται σε έντονη ερωτική επαφή με τον σύζυγό της.

Η 34χρονη Katy VanNostrand διαγνώστηκε το 2009 με αναφυλαξία που προκαλείται από άσκηση και έχει συχνά ακραίες αντιδράσεις μετά από σωματική άσκηση.

alrgknosk1
Η Katy και ο σύζυγός της John

Η γυναίκα από το Κολοράντο των ΗΠΑ πάθαινε συχνά αναφυλακτικό σοκ και πήγαινε στο νοσοκομείο για χορήγηση επινεφρίνης, παρακολούθηση των ζωτικών της οργάνων και αντιισταμινική θεραπεία.

Η πρώτη φορά που της συνέβη ήταν όταν έκανε τζόκινγκ με ένα φίλο της όταν ξαφνικά ένιωσε αφυδατωμένη και πρήστηκε το πρόσωπό της.

alrgknosk2
Έχει μειώσει τα συμπτώματα αφαιρώντας συγκεκριμένες τροφές από τη διατροφή της

Για χρόνια η γυναίκα έψαχνε να βρει που οφείλονταν η αλλεργική αντίδραση ωστόσο μόνο μετά από έξι χρόνια οι γιατροί διέγνωσαν την σπάνια πάθησή της.

Ο οργανισμός της σοκάρεται εξαιτίας των ορμονών που απελευθερώνονται όταν ανεβαίνουν οι χτύποι της καρδιάς της, σε συνδυασμό με την κατανάλωση ορισμένων τροφών.

alrgknosk3

Ως επακόλουθο η κοπέλα δε μπορεί να τρώει σταφύλια, βατόμουρα, βρώμη, καλαμπόκι, ρύζι, κρεμμύδι, σέλινο, μάραθο, καρύδια ακόμη και μαύρο πιπέρι.

Ένα γρήγορο περπάτημα με το σκύλο της μπορεί να της προκαλέσει αλλεργικό επεισόδιο ενώ το ίδιο ισχύει και για το έντονο σεξ καθώς κρίνεται απαγορευτικό για την υγεία της.

alrgknosk5
Αρνείται να εγκαταλείψει την άσκηση και έχει τρέξει ακόμη και σε μαραθώνιο

Πηγή: newsbeast.gr