Δευτέρα 27.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δυναμική εμφάνιση Φαμίση στην Πύλη

28.06.2019

Επισκέφτηκε   την Παρασκευή στο παζάρι της Πύλης  τις δημόσιες Υπηρεσίες  και τον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα

Με ενθουσιασμό τον υποδέχτηκε ό κόσμος που είχε  θερμή του χειραψία συνομιλώντας μαζί τους

Δυναμική εμφάνιση έκανε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Τρικάλων κ. Κων/νος Φαμίσης  του ΚΙΝΑΛ (Κίνημα Αλλαγής) στο παζάρι της Πύλης την Παρασκευή 28/6/ το πρωί, όπου χαιρέτισε πολύ κόσμο καθώς και τους μικροπωλητές ,συζητώντας για αρκετό χρόνο μαζί τους εισπράττοντας τον ενθουσιασμό τους και την θερμή υποδοχή τους.

Ειδικότερα  συζήτησε με τους μικροπωλητές για τα προβλήματα που έχουν ως αναφορά την καλλίτερη διάθεση των προϊόντων  τους, στο παζάρι της Πύλης μια καταξιωμένη αγορά εδώ και αρκετές δεκαετίες στην Πύλη και σαν επιχειρηματίας που είναι κατανόησε όλα αυτά, τονίζοντας αν εκλεγεί Βουλευτής με την δική τους ψήφο θα προωθήσει την Αγροτική  ανάπτυξη του Ν. Τρικάλων  και την άνοδο και βελτίωση   του Πρωτογενούς Τομέα.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Πύλης τον Δήμαρχο Πύλης Κων/νο Μαράβα ,τις Υπηρεσίες του Δήμου, τον Διοικητή  του Α.Τ. Πύλης κ. Χρήστο Παπαδογιάννη, και τον προϊστάμενο  του Π.Κ. Πύλης κ. Βασίλειο Κούρεντα και εν συνεχεία μετέβη στο Κ.Υ. Πύλης όπου χαιρέτισε έναν-έναν τους εργαζόμενους εκεί.