Τρίτη 22.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δεν πήγε καλά το ραντεβού και ο άνδρας ζήτησε… αποζημίωση

16.02.2017

Πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν στο πρώτο ραντεβού, ειδικά όταν δύο άνθρωποι έχουν γνωριστεί σε κάποια εφαρμογή γνωριμιών και συστήνονται επί της ουσίας για πρώτη φορά.

Μπορεί επίσης το ραντεβού να πάει καλά αλλά ο ένας από τους δύο να μην ενδιαφέρεται να υπάρξει επόμενο.

Αυτό συνέβη και στην 38χρονη Lucy Brown από το Λονδίνο, η οποία βγήκε το περασμένο Σάββατο με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει στο Plenty of Fish και, παρότι πέρασε καλά, δεν ήθελε να ξαναβγεί μαζί του.

Η απάντησή του, όταν έγραψε στον συνοδό της πως δεν ενδιαφερόταν για επόμενη συνάντησή τους, την άφησε άφωνη. Ο άνδρας δήλωσε συντετριμμένος και της ζήτησε να… πληρώσει το μερίδιό της από τα ποτά που την κέρασε! Για να μην υπάρξει δε καμία παρανόηση, της έστειλε και τον λογαριασμό του, για να κάνει τη μεταφορά.

Μάλιστα της ξεκαθαρίζει το ρολόι του, που εκείνη είχε πάρει κατά λάθος σπίτι της, κοστίζει 20 ευρώ αλλά δεν το θέλει πίσω γιατί «θα ήταν πολύ επώδυνο για εκείνον να το δει στο ταχυδρομείο και αν του θυμίζει εκείνη».

dj6v8odgdgso

Μετά την αρχική δυσπιστία της η Lucy έκανε την κίνηση ματ: κατέθεσε στον λογαριασμό του συνοδού της το ποσό που της είχε ζητήσει και άλλο τόσο σε ένα… καταφύγιο για την προστασία γαϊδάρων.

«Είχα χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές αυτές για περίπου ένα μήνα» εξηγεί η γυναίκα στη Daily Mail. «Όταν έλαβα το μήνυμά του έκλαιγα από τα γέλια, ειλικρινά νόμιζα πως αστειευόταν. Αλλά μετά συνειδητοποίησα πως τα έγραφε σοβαρά».

sn0jv9e0

Πηγή: newsbeast.gr