Τετάρτη 22.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δήλωση υποψηφιότητας του Παναγιώτη Ταμπουρά και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

28.05.2023 /

Ένα από τα πιο έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη του Δήμου Μετεώρων, ο Παναγιώτης Ταμπουράς, κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλου. «Ο τόπος μας χρειάζεται νέους ανθρώπους, με διάθεση για πολλή δουλειά, με ανοιχτό πνεύμα και εμπειρίες τόσο από την ελεύθερη αγορά, όσο και από την διοίκηση» δηλώνει ο ίδιος και υπογραμμίζει πως «ο Λευτέρης Αβραμόπουλος αποδεδειγμένα και ικανότητες έχει και γνώσεις. Συσπειρώνει γύρω του μια ομάδα έμπειρων στελεχών και είναι βέβαιο πως από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του θα δουλέψει για το Δήμο μας. Ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί του και με όλους τους συναδέλφους, για να αλλάξουμε τον τόπο μας».

Παναγιώτης Ταμπουράς

Πυροσβέστης

 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Παναγιώτης Ταμπουράς γεννήθηκε το 1967 στην Μεγάλη Κερασιά του Δήμου Μετεώρων. Είναι παντρεμένος με την Γάσια Ρίτσα, Μηχανολόγο εκπαιδευτικό στο ΕΠΑΛ Καλαμπάκας και πατέρας δύο παιδιών , της Ελένης, φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και του Αντώνη φοιτητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής .

Μετά από την αποφοίτησή του από το Τεχνικό Λύκειο Καλαμπάκας το 1984,  φοίτησε στο ΤΕΙ Λάρισας  και συγκεκριμένα στο τμήμα Έργων Υποδομής. Στη συνέχεια εργάστηκε σαν εργοδηγός σε διάφορες τεχνικές εταιρείες με σημαντικό σταθμό στην καριέρα του την συμμετοχή του  στην κατασκευή του λιμανιού στο Πέραμα. Το 1993 διορίσθηκε στο Δασαρχείο Σκοπέλου σαν Δασοφύλακας – Δασοπυροσβέστης όπου και παρέμεινε  έως το 1998 και στην συνέχεια στο Πυροσβεστικό Σώμα όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα με το βαθμό  του Πυρονόμου.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας για έξι συναπτά έτη καθώς και  Γενικός Γραμματέας  του ιδίου  συλλόγου για δύο έτη.

Είναι Γενικός Γραμματέας του Συνιοδιόκτητου Δάσους Μεγάλης Κερασιάς και έχει διατελέσει μέλος του συμβουλίου του Α.Σ Μετέωρα για δύο χρόνια.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτόν. Το 2014 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Δύναμη Ευθύνης» και έχοντας την εμπιστοσύνη του αείμνηστου δημάρχου Χρήστου Σινάνη διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ και  μέλος της Οικονομικής Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων.

 

[fbcomments]