Σάββατο 20.04.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γονείς αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές ατάκες των παιδιών τους

14.02.2018

Τα παιδιά αποτελούν αξιαγάπητα πλάσματα και ελάχιστοι είναι εκείνοι που μπορούν να το αμφισβητήσουν. Κάποιες φορές, ωστόσο, ενδέχεται να κάνουν ή να πουν ορισμένα πράγματα που μπορούν πραγματικά να σε ανατριχιάσουν.

Η χρήστης του Twitter και συγγραφέας Μίκι Κένταλ αποφάσισε να ζητήσει από τους ακολούθους της στο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης να μοιραστούν ορισμένα από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν ακούσει από τα παιδιά.

Αυτές είναι ορισμένες από τις απαντήσεις όσων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα…

«Υπάρχουν τόσα να επιλέξω, αλλά θα πρέπει να είναι η ημέρα εκείνη που καθόμουν στον καναπέ μου, άκουσα έναν ήχο σαν ξύσιμο για να μου τραβήξει την προσοχή, κοίταξα πάνω και είδα αυτό: Μπορώ να μυρίσω τον φόβο σου».

sm

«Η κόρη μου ήταν περίπου 5 ετών όταν μου είπε ότι είμαι η καλύτερη μαμά που είχε ποτέ. Της απάντησα πως είμαι η μοναδική μαμά που είχε ποτέ. Με κοίταξε και μου είπε: όχι, είσαι η τρίτη, αλλά σε συμπαθώ περισσότερο από όλες».

tw

«Ταξιδεύω πολύ λόγω της δουλειάς. Στον γιο μου αρέσει να βλέπει το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου μέσω FaceTime. Μια νύχτα, όταν ήταν 4, με ρώτησε ποιο ήταν το μικρό αγόρι στο δωμάτιό μου. Τον ρώτησα τι εννοούσε. Μου απάντησε πως υπάρχει ένα μικρό αγόρι που στέκεται ακριβώς από πίσω μου».

tw1

«Ρώτησα κάποτε τον γιο ενός φίλου γιατί έσκαβε. Απάντησε: Για πτώματα».

tw2

«Ο δίχρονος γιος μου είπε: Έρχονται για μένα τη νύχτα και με επιστρέφουν το πρωί. Όταν τον ρώτησα περισσότερα, μου είπε: Έρχονται. Και έδειξε τον ουρανό».

tw3

Πηγή: newsbeast.gr