Τρίτη 29.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γιατί το δέρμα του Ντόναλντ Τραμπ είναι τόσο… πορτοκαλί

11.11.2016

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών. Μετά την ανάδειξή του ως απόλυτου νικητή των αμερικανικών εκλογών, ΜΜΕ, δημοσιογράφοι και σχολιαστές ασχολούνται με τη ζωή του νέου πλανητάρχη, την περιουσία του, τις απόψεις του, τις γυναίκες της ζωής του, αλλά και τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα ερώτημα το οποίο δεν έχει απαντηθεί: Γιατί το δέρμα του Ντόναλντ Τραμπ μοιάζει να είναι τόσο πορτοκαλί;

Makeup artists και επαγγελματίες σολάριουμ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για κακή τεχνική τεχνητού μαυρίσματος, σύμφωνα με το Business Insider.

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ DONALD TRUMP

«Ξέρω ακριβώς τι κάνει στον εαυτό του, το κρεβάτι σολάριουμ που χρησιμοποιεί, το σπρέι μαυρίσματος που προτιμάει και επειδή φοράει φυσικά γυαλιά όταν μπαίνει στο σολάριουμ μπορείτε να δείτε την υπερ-χρωμάτωση γύρω από τα μάτια του», είχε πει χαρακτηριστικά ο Jason Kelly, καλλιτέχνης μακιγιάζ, ο οποίος είχε προσληφθεί προσωρινά για να εργαστεί στην φετινή Εθνική Συνέλευση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, τον Ιούλιο στο Harper’s Bazaar,

«Θα πρέπει να είσαι πολύ εξειδικευμένος, όταν βάζεις μακιγιάζ σε ένα δέρμα που έχει υποστεί μαύρισμα. Και αν το κάνες λάθος, φαίνεται πραγματικά πολύ λάθος, ειδικά σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας», είχε πει στην NY Daily News τον περασμένο Μάρτιο ο Dante Fitzpatrick, διευθυντής της επιχείρησης Beach Bum Tanning.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι Τραμπ είναι πιθανό να μην χρησιμοποιείτε το σωστό χρώμα για το δέρμα του, και να μην εφαρμόζει σωστά το μακιγιάζ πάνω του.

Από την πλευρά της, η makeup artist Kimberly Kinch από τη Νέα Υόρκη, είχε πει στη Daily News: Τα φώτα μιας τηλεοπτικής κάμερας αλλάζουν το φυσικό χρώμα του δέρματος στην εικόνα και αυτό επιδεινώνει το πρόβλημα.

Το Business Insider καταλήγει λέγοντας ότι υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να αποφύγει κανείς την πορτοκαλί απόχρωση στο δέρμα.

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

«Διαλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο φυσικό σας χρώμα, θυμηθείτε να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας για να… θαμπώσετε το πορτοκαλί χρώμα και πάντα να πηγαίνετε σε έναν επαγγελματία να σας το κάνει».

«Ή, απλά, σταματήστε την εφαρμογή τεχνητού μαυρίσματος εντελώς και δείξτε στους άλλους τον αληθινό εαυτό σας» σημειώνει.

Πηγή: newsbeast.gr