Κυριακή 20.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αυτό είναι το σοκολατάκι που θα κάνεις με χαρά δώρο στον… εχθρό σου

23.12.2017

Όποιος ψάχνει για δώρο σε έναν άνθρωπο που δεν πολυσυμπαθεί, το καπιταλιστικό οικοδόμημα μπορεί να τον καλύψει και εδώ.

Ήταν προφανώς ο αδυσώπητος νόμος της αγοράς που γέννησε κι αυτή την ανάγκη, την ανίερη παντρειά της σοκολάτας δηλαδή με την απόληξη του ορθού!

ssookolltakiikseraet4

Η εταιρία με το όνομα που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία Edible Anus (Βρώσιμος Πρωκτός) αναλαμβάνει να στείλει στην πόρτα σου (ή την πόρτα του στόχου σου) ένα κουτάκι με σοκολατάκια αλλιώτικα από τα άλλα.

ssookolltakiikseraet1

Σοκολάτα γάλακτος, λευκή σοκολάτα και σκούρα σοκολάτα μπλέκονται αρμονικά με το χαρακτηριστικό σχήμα του τελευταίου τμήματος του παχέος εντέρου μας συνθέτοντας ένα τελικό αποτέλεσμα που δεν το τρως ακριβώς με τα μάτια. Στην πραγματικότητα, δεν το τρως με τίποτα!

ssookolltakiikseraet2

Ποιος ανεγκέφαλος δεν θα τα λαχταρούσε για δώρο γενεθλίων;

ssookolltakiikseraet6

Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας πίσω από την Edible Anus είναι κάποιος Magnus Irvin, τα πρώτα σοκολατάκια του οποίου είχαν φυσικά το καλούπι του δικού του πρωκτού. Η διαδικασία δεν έγινε φυσικά χωρίς παρατράγουδα: «Έριξα το πράγμα στον πρωκτό μου και έτρεξε από τα γεννητικά μου όργανα μέχρι το πρόσωπό μου», δήλωσε ο οραματιστής στη δική του στιγμή «εύρηκα».

ssookolltakiikseraet3

Όποιος μισεί μάλιστα τον άλλο θανάσιμα και έχει και μερικά χιλιαρικάκια να ξοδέψει, μπορεί να βγάλει ένα εκμαγείο του πρωκτού του σε μπρούντζο σαν εναλλακτικό κόσμημα…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr