Τρίτη 18.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αυτός ο τύπος έχει τέτοιο οπλοστάσιο που μπορεί να εξοπλίσει άνετα έναν μικρό στρατό!

01.07.2017

Είναι γνωστό ότι οι Αμερικανοί λατρεύουν τη Δεύτερη Τροποποίηση του Συντάγματός τους, η οποία ήρθε το 1791 για να εκχωρήσει «το δικαίωμα στον λαό να φέρει όπλα».

Ο νομοθέτης δεν υπολόγιζε όμως ότι θα υπήρχαν άνθρωποι σαν τον Μελ Μπερνστάιν, ο οποίος έχει στην κατοχή του δικό του πεδίο μάχης αλλά και ένα πολεμικό μουσείο πια ώστε να στεγάσει την απίστευτη σε έκταση και σύλληψη συλλογή των όπλων του.

Γνωστός ως «Dragon Man», ο Μελ έχει 200 πολυβόλα, αλλά και 80 στρατιωτικά οχήματα. Κάποιος χρειάζεται πάνω από δυο ώρες για να δει ό,τι έχει να προσφέρει ο σκληροτράχηλος συλλέκτης, την ίδια ώρα που ο θησαυρός του κοστίζει πάνω από 10 εκατ. δολάρια!

dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg1

Πλάι στα όπλα και τα άρματα μάχης, φιγουράρουν αναμνηστικά από τον Πρώτο Παγκόσμιο αλλά και τον Πόλεμο του Βιετνάμ, στον οποίο κατατάχθηκε ο Μπερνστάιν στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών, αν και δεν πολέμησε πραγματικά ποτέ, περνώντας τη θητεία του σε αποθήκη οπλισμού στο Τέξας.

dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg2

Αργότερα άνοιξε ένα μαγαζί με μοτοσικλέτες στη Νέα Υόρκη, που έγινε μάλιστα αρκετά δημοφιλές, πριν μετακομίσει στο Κολοράντο με νέα όνειρα στη φαρέτρα του. Τώρα ήθελε να πουλά όπλα, έφτιαξε τελικά έναν χώρο για paintball αλλά και ένα μουσείο για να στεγάσει την τεράστια συλλογή του.

dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg3

Συνοδοιπόρος ήταν πάντα η γυναίκα του, η οποία σκοτώθηκε ωστόσο το 2012 από δυστύχημα με καπνογόνο, την ώρα που γύριζαν ένα διαφημιστικό κλιπάκι για τον χώρο τους.

dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg4

Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία του Dragon Man, του Αμερικανού με την πιο εντυπωσιακή ιδιωτική συλλογή όπλων…

dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg5dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg6dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg7

Πηγή: newsbeast.gr