Παρασκευή 24.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αυτή είναι πρόταση γάμου με τα όλα της!

10.03.2017

Το πιο εντυπωσιακό σόου της φύσης επέλεξε ερωτοχτυπημένος Αυστραλός για να κάνει τη μεγάλη ερώτηση στην καλή του.

Μετά την πρώτη και αποτυχημένη περσινή του προσπάθεια φυσικά, όταν εκείνη πέταξε χωρίς να το ξέρει το δαχτυλίδι στα σκουπίδια!

Ο 34χρονος αυτή τη φορά το έστησε καλύτερα το πράγμα και έπεσε στα γόνατα μπροστά στη φαντασμαγορία του Aurora Borealis. Όντας μάλιστα αμφότεροι φωτογράφοι, απαθανάτισαν τη μεγαλειότητα της στιγμής με ένα εντυπωσιακό κλικ στην καρδιά του Αρκτικού Κύκλου.

bvooafafmamooysmge3400

«Ήθελα να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από οποιονδήποτε άλλο», είπε ο άντρας στην Daily Mail, φτάνοντας στις εσχατιές του κόσμου για χάρη της εκλεκτής της καρδιάς του.

bvooafafmamooysmge100

Ο τύπος είχε κάνει την πρώτη του απόπειρα πέρυσι στην Ισλανδία, κρύβοντας το δαχτυλίδι μέσα σε ένα κουτάκι κρέμας χεριών. Στο αεροδρόμιο ωστόσο, όταν κρίθηκαν οι αποσκευές τους υπέρβαρες, εκείνη ξεφορτώθηκε την κρέμα, πετώντας στα σκουπίδια των 4.000 δολαρίων δαχτυλίδι!

bvooafafmamooysmge2

Τώρα όμως, στο προγραμματισμένο δίμηνο επαγγελματικό τους ταξίδι στην Ισλανδία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία, καραδοκούσε για τη νέα ευκαιρία. Κι όταν το Βόρειο Σέλας έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό, εκείνος έπεσε στα γόνατα, έχοντας κρύψει αυτή τη φορά το δαχτυλίδι κάπου που θα ήταν απολύτως ασφαλές: στο κουτί πρώτων βοηθειών.

bvooafafmamooysmge3

Πηγή: newsbeast.gr