Παρασκευή 12.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Αν ήξερα ότι είναι όλοι βιαστές…»: Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια

04.06.2023 /

«Αν ήξερα ότι όλοι είναι βιαστές, δεν θα το άφηνα να πηγαίνει στην πλατεία» ξεσπά η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, θύμα βιασμών και μαστροπείας, η οποία παραμένει στη φυλακή, στον απόηχο των νέων συλλήψεων για την υπόθεση.

«Αν ήξερα ότι ο διπλανός και ο παρακείμενος άνθρωπος, που δεν σου πάει το μυαλό, μπορεί να ήταν αυτό το πράγμα, θα είχα προφυλάξει το παιδί μου. Αν γνώριζα τι έχει ο καθένας στο μυαλό του, σίγουρα δε θα είχε συμβεί όλο αυτό στο παιδί μου» δήλωσε στην εφημερίδα “Μπαμ”» η μητέρα της 12χρονης.

«Τη λυπόταν και της έδινε χρήματα» λέει σύζυγος κατηγορούμενου

Ανάμεσα στους τελευταίους οκτώ συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας,  είναι και ένας πατέρας δύο παιδιών που κατηγορείται ότι ήρθε σε επαφή με την ανήλικη, όταν η σύζυγος του ήταν έγκυος.

«Είναι ψέματα, είναι μεγάλο ψέμα ο άντρας μου γνώριζε την κοπέλα, ήταν μικρή κοπέλα. Όλα τα αδέρφια της κοπέλας γνωρίζει, τη μάνα του, τον πατέρα του τον γνωρίζει» μιλώντας στο Star η σύζυγός του, που μένει σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του κοριτσιού.

«Τους είχε δώσει και λεφτά στα μικρά τα παιδιά, τους έχει αγοράσει και παγωτά γιατί τα λυπόταν» υποστηρίζει.

«Είχανε δείξει φωτογραφία στην κοπέλα και την είχαν ρωτήσει “τον γνωρίζεις αυτόν τον άνθρωπο;”. Είχε πει η κοπέλα: “Τον γνωρίζω. Με είχε πάρει στο αμάξι με είχε πάει κάπου και μου είχε δώσει 50 ευρώ”. Έχουμε και δύο μικρά παιδιά πώς να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο με δύο μωρά» λέει με δάκρυα στα μάτια.

« Πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις»

Το ανήλικο κορίτσι, κακοποιούνταν κατ’ επανάληψη. Σε κάθε δρόμο, γύρο από το σπίτι της, έμενε και ένας βιαστής της.

«Η μικρή έχει αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα που δεν έχει προσδιορίσει ακόμα, αναμένουμε αυτή η υπόθεση να τραβήξει πολύ καιρό καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις» δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Την ερχόμενη Τρίτη οι 8 νέοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθούν.

[fbcomments]