Τετάρτη 07.06.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ένα παράδειγμα πολιτικής στάσης που διαφέρει και κερδίζει την εμπιστοσύνη

06.05.2023 /

Χωρίς υπεκφυγές στις απαντήσεις του, χωρίς ξύλινο λόγο, χωρίς απαρχαιωμένα προεκλογικά «ΘΑ», που ποτέ δεν υλοποιούνται, η αλήθεια είναι ότι ο Θανάσης Λιούτας έχει εγκαινιάσει μια νέα πολιτική στάση.

Με συγκινησιακό και φορτισμένο πολιτικό λόγο, δε δημιουργεί αποστάσεις με τους πολίτες. Είναι ο Θανάσης που γνωρίζουν εδώ και χρόνια. Πορεύονται άλλωστε μαζί όλα τα χρόνια.. Γνωρίζει τα προβλήματα και τρέχει για λύσεις. Σε πόσα μέρη του Νομού μας άλλωστε τον αποκαλούν ως τον άνθρωπό τους.

Δεν τον άλλαξε η θητεία του στη Βουλή. Συνεχίζει να είναι ο άνθρωπος που σηκώνει το τηλέφωνο σε όλους. Που τρέχει στα δύσκολα. Που συμπάσχει.

Για όλα αυτά, δε θα πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση, και το γεγονός ότι τόσοι νέοι εμφανίζονται στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις. Έχει ενδιαφερθεί πολύ και έχει βάλει πλάτη για ζητήματα που τους αφορούν. Και τώρα, με λόγο αληθινό, ουσίας, και με αποδείξεις ότι τους στήριξε, τους κοιτάζει ευθέως και τους ζητά και πάλι τη στήριξή τους.

Δε μας έχουν συνηθίσει πολλοί υποψήφιοι έτσι. Είναι ένα παράδειγμα πολιτικής στάσης που διαφέρει και που κερδίζει την προσοχή και την εμπιστοσύνη.

 

 

 

 

 

[fbcomments]