Τρίτη 10.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Άνδρας έκανε… σεξ με παρκαρισμένο βαν

18.08.2016


Για έναν αρκετά ιδιαίτερο λόγο συνελήφθη ένας άνδρας με το όνομα Michael Henson στο Οχάιο.

Οι μάρτυρες που κάλεσαν την αστυνομία για να συλληφθεί ανέφεραν ότι τον είδαν να κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχό του και να προσπαθεί να κάνει… σεξ με ένα σήμα στοπ ενώ αργότερα συνέχισε το έργο του και με το μπροστινό μέρος ενός βαν. Σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό οι αστυνομικές αρχές που ειδοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, βρήκαν τον άνδρα να περπατάει σε κεντρικό δρόμο φορώντας μόνο ένα μαύρο σορτς γυμναστηρίου και τα παπούτσια του.

Αν και αρχικά θεωρήθηκε ότι μπορεί να ήταν μεθυσμένος, αργότερα, όταν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, αποδείχτηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε πλήρη διαύγεια. Μια γυναίκα που έβλεπε από το σπίτι της το συμβάν και κάλεσε τις αρχές ισχυρίστηκε ότι τον είχε δει να στέκεται κοντά σε ένα σταθμευμένο φορτηγό και εξήγησε ότι είχε δει τον άνδρα να τραβάει το σορτς του προς τα κάτω και να τοποθετεί τα γεννητικά του όργανα στην μπροστινή σχάρα του φορτηγού που ήταν σταθμευμένο στον συγκεκριμένο δρόμο.

Η γυναίκα πρόσθεσε ότι το έκανε αυτό για λίγη ώρα και στη συνέχεια πήγε στον προαύλιο χώρο ενός κοντινού ναυπηγείου. Τότε αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία για να τον συλλάβουν. Ο Henson συνελήφθη για προσβολή της δημοσίας αιδούς και τώρα κρατείται ενώ αναμένεται να οριστεί η ποινή του.

Michael-Henson

Κάντε Like το newsbeast.gr

Πηγή: newsbeast.gr